Overslaan naar content

Allround Magazijnmedewerker

Op locatie
 • Enschede, Overijssel, Nederland
€ 2.385 per maandVerkoop

Functieomschrijving

Warmteservice is een groeiend familiebedrijf dat actief is in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal en zodoende een stabiele werkgever. Bij ons krijg je een goed salaris, uitzicht op een vast contract en voldoende doorgroeimogelijkheden.


Wil jij onderdeel worden van een hecht team, in een gezellige werkomgeving waar je samen met je team verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging?


Dan hebben wij, in ons pakketdistributiecentrum in Enschede, een leuke baan voor je als:


Allround Magazijnmedewerker (32-40 uur)


Van CV-ketels en warmtepompen, tot koppelingen en kranen, elke dag zijn de binnengekomen goederen anders. In de nacht worden in de vestiging de meeste bestellingen geleverd.

Jouw ochtend als allround magazijnmedewerker start, na een kopje koffie met je collega’s, met het controleren van deze spullen op o.a. volledigheid en schade. Als alles klopt boek je de ontvangen goederen binnen in ons systeem en ruim je alles op in de stellingen. Constateer je dat iets niet klopt? Dan neem je contact op met de leverancier om een passende oplossing te zoeken.


Een aantal andere werkzaamheden als allround magazijnmedewerker zijn:

 • Klaarzetten van orders voor onze klanten;
 • Periodiek tellen van inventarisatie lijsten;
 • (Telefonisch) Contact met onze leveranciers, collega vestigingen en klanten over hun bestellingen;
 • Netjes en overzichtelijk houden van het magazijn.


Als allround magazijnmedewerker vervul je een belangrijke rol in het team. Doordat jij het magazijn op orde houdt, kunnen jouw collega’s in de verkoop hun werk goed uitvoeren. Indirect zorg je er daarmee voor dat klanten een positieve beleving hebben van hun bezoek aan Warmteservice.

Vereisten

Kennis opdoen en doorgroeien

Wij vinden jouw ambitie en ontwikkeling belangrijk, daarom willen we je graag doorgroeimogelijkheden bieden als je dat graag wil en daaraan toe bent. Doordat je constant in het magazijn bezig bent, zal je snel kennis over onze producten opdoen. Om een verkoopmedewerker te worden heb je deze productkennis nodig. Door ook collega’s in de verkoop te ondersteunen, kun je je steeds meer naar de balie en de verkoop bewegen. Naarmate jouw kennis groeit en het Warmteservice DNA meer in je zit, kan je dus doorgroeien naar verkoopmedewerker. Wanneer je deze stap maakt, heb je helemaal zelf in de hand.

Naast de dagelijkse werkzaamheden bieden wij doorlopend verschillende trainingen en cursussen aan om zowel jouw productkennis als verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Dat zijn zowel trainingen op het hoofdkantoor als via ons nieuwe online leerplatform: de WShare app.

Wil je zien hoe het is om als verkoopmedewerker bij ons te werken? Bekijk deze video of lees het in onze blog!


Wat krijg je ervoor terug?

Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris bij ons €2385,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Wanneer je de stap naar verkoopmedewerker maakt, groeit jouw salaris mee.


Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Werkweek van 32-40 uur;
 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Personeelskorting op onze producten;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Interne trainingen en cursussen via de Wshare app of op locatie.


Wat verwachten we van jou?

Je bent de hele dag in de weer in het magazijn en vindt het daarom leuk om fysiek bezig te zijn. Het kan wel eens druk zijn in de vestiging, jij weet hoe je dan rustig blijft en het overzicht bewaard.

Omdat elke dag anders is, werk je bij ons niet op de automatische piloot en is het daarom belangrijk om logisch na te denken.


En verder?

 • Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);
 • Ben je leergierig, flexibel en een echte teamspeler;
 • Schrijf en spreek je de Nederlandse taal goed;
 • Woon je in Enschede of de directe omgeving;
 • Ben je 40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging:
  • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:30 uur en zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.
   *Openingstijden kunnen (tijdelijk) afwijken.


Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een gezellig team. Wij zijn trots op onze medewerkers en gaan graag relaties aan voor een langere tijd.

Adres: Slijpsteen 7, 7513 JB Enschede
                        

Over Warmteservice?

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft meer dan 85 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In onze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Daarnaast zijn wij ook partner in duurzame oplossingen. Over deze nieuwe productgroepen, zoals warmtepompen en zonnepanelen, hebben we verschillende interne trainingen.
We helpen zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, en particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wil je weten hoe het is om in ons familiebedrijf te werken? Lees het in onze blog!

Solliciteren?

Wil jij onze nieuwe collega worden in Enschede? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) korte motivatie.Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Saskia Humblé (Recruiter) via 0653645250 of recruitment@warmteservice.nl

Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.

Op locatie
 • Enschede, Overijssel, Nederland
€ 2.385 per maand
Verkoop

of

Apply with Indeed onbeschikbaar