Overslaan naar content

JOUW ONTWIKKELING

Wat je niet weet, kan je leren

Bij Warmteservice zien we jouw ontwikkeling als een essentieel onderdeel van ons succes. Daarom stimuleren wij een omgeving waarin jij continu kunt blijven groeien op verschillende gebieden, waaronder jouw persoonlijke groei en jouw kennis. En, indien jij ambitie hebt om door te groeien in functie, bieden wij dat ook.

Onze missie is om deskundig advies en uitstekende service te bieden aan onze klanten. Wij staan bekend om onze brede kennis, het meedenken en een eerlijk advies. Als je bij Warmteservice begint hoef je nog geen kennis te hebben van onze producten, daar hebben wij een eigen opleidingsprogramma voor ontwikkeld. Hoe dat opleidingsprogramma eruit ziet? Dat lees je op deze pagina en in deze blog.ALS JE BEGINT...

...ontvang je een uitnodiging voor onze eigen app: WShare. In onze app vind je verschillende trainingen, cursussen en algemene informatie over Warmteservice.

Als eerste doorloop je de game ''Cyber Security''. Veiligheid voor medewerkers staat bij ons voorop, zowel op je werkplek als online. Middels deze game maken wij jou alert op een mogelijke cyber aanval.

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan onze ''Welkom bij Warmteservice'' training. In deze introductie nemen we je mee in het verhaal van Warmteservice. Naar verwachting gaat deze training in het eerste halfjaar van 2024 live! 🚀

IN DE APP...

...kan jij je aanmelden voor verschillende cursussen. Zo hebben we een aantal basis cursussen ontwikkeld, zoals elektrotechniek of vloerverwarming. Daarnaast hebben we ook verdiepingscursussen, die een bepaald merk of product uitlichten zoals Quooker of laadstations. Buiten de productgroepen is er ook een training over gesprekstechnieken en hebben we een leiderschapsprogramma ontwikkeld voor onze (toekomstige) leidinggevende.

De app is continu in ontwikkeling. Regelmatig worden nieuwe cursussen toegevoegd. Op deze manier kan jij je kennisniveau blijven vergroten.

FYSIEKE TRAININGEN...

...worden op verschillende locaties in het land georganiseerd. Als nieuwe collega heb je in je eerste jaar twee verkooptrainingen op het hoofdkantoor in Amsterdam. Daar ontmoet je ook de directie.

Daarnaast organiseren we verschillende (product)trainingen in samenwerking met leveranciers en fabrikanten. Deze worden georganiseerd door het hele land, dit kan in een vestiging zijn, bij de fabrikant zelf of in een hotel.

Voor elke online en fysieke training die je afrondt, ontvang je een certificaat en verbeteren de mogelijkheden om door te groeien.

MEER WETEN...

...over Warmteservice, de cultuur, en waarom je écht bij ons moet komen werken? Neem dan een kijkje op de volgende pagina's: