Skip to content

ECHTE WARMTESERVICE VERHALEN

We zijn nuchter en soms wat bescheiden. We houden niet van mooie praatjes, en doen liever gewoon wat we beloven. Zonder fratsen, samen, iedere dag weer.

Lees daarom de verhalen en bekijk de video's van onze eigen Warmtesurfers. Geen show, geen script, gewoon hoe we zijn.

Acht redenen waarom je bij Warmteservice wil komen werken

Als je dit blog hebt gelezen, weet je zeker dat je bij Warmteservice wil komen werken. Er is geen reden te bedenken om niet te solliciteren, dus lees het blog en solliciteer direct!

Werkdag van een verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker bij Warmteservice heb je een afwisselende baan. Zo ook Sietse van 25 uit Alkmaar, die al twee jaar met veel plezier bij Warmteservice werkt. Wil je weten wat hij zo leuk vindt aan zijn werk? Lees dan snel zijn verhaal.

Familiebedrijf

Hoe is het om in een echt familiebedrijf te werken? Warmteservice is echt een familiebedrijf. Er zit echt een verschil in tussen bedrijven. Benieuwd wat dat betekend?

Werkdag van Warmtesurfer Kai

Wil jij weten hoe de werkdag van logistiek medewerker Kai eruit ziet? Chauffeurs helpen laden, planningen maken, veel bewegen, ouwehoeren en een grapje op zijn tijd. Bekijk de dag als Warmtesurfer door de ogen van Kai.

De leukste grapjes op de werkvloer

Samen lachen op de werkvloer, dat vinden wij belangrijk.

Vraag jij je weleens af hoe je één van je collega’s op een leuke manier in de maling kunt nemen?

Wil je meer weten?

Neem per mail, telefoon of WhatsApp contact op met één van onze recruiters!

Zie jij jezelf er al helemaal tussen staan? Twijfel dan niet, solliciteer en wie weet shine jij straks ook in een verhaal of video!

Alexander Vermeijden

Recruiter

06-21349662

Hidde Tanja

Recruiter

06-52644217