Overslaan naar content

ONZE MISSIE, VISIE & KERNWAARDEN

Onze missie

Onze missie is om deskundig advies en uitstekende service te bieden als totaalleverancier van kwaliteitsproducten in de installatiebranche, zowel voor de professional als de doe-het-zelver. Met ons landelijk dekkend netwerk van vestigingen zijn we altijd dichtbij. Als familiebedrijf zorgen we voor een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt. Bij Warmteservice streven we naar perfectie in alles wat we doen.

Onze visie

Onze visie is dat mensen blijven streven naar een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat met hoogwaardige en duurzame voorzieningen. Als belangrijke leverancier willen wij hieraan een essentiële bijdrage leveren door te inspireren, adviseren en ontzorgen. Daarnaast geloven we in duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en zakenpartners. Samen bouwen we aan een toekomst waarin deze relaties even belangrijk zijn als het vinden van een oplossing voor iedere uitdaging.

ONZE KERNWAARDEN

KLANTGERICHT

We plaatsen de behoeften van onze klanten voorop en streven naar uitstekende service, eerlijk advies en tevredenheid.

Bekijk de video van onze vast klant: Van Straten.

FAMILIEGEVOEL

We koesteren een warme en ondersteunende omgeving, waarin iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt. We geloven in het opbouwen van sterke relaties en werken samen als een hecht team om de beste resultaten te bereiken.

DESKUNDIG

We zijn professionals in ons vakgebied en staan bekend om onze brede kennis. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers.

GEWOON

We zijn nuchter en doen wat we beloven. Iedere dag opnieuw.

EENVOUD

Als iets eenvoudiger kan, dan doen we dat.