Skip to content

Het Hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor in Amsterdam wordt alles centraal geregeld voor de vestigingen. Hier werken meer dan 60 medewerkers, verdeeld over 9 teams. We zijn betrokken met elkaar en werken in een informele sfeer.

Het kantoor is onlangs volledig gerenoveerd met meerdere vergaderruimtes, stilteruimte, een opleidingsruimte en het werkcafé.

Elke dag genieten we samen van een volledig verzorgde lunch, met verschillende broodjes, salades en soep. Sommige collega's eten gezellig aan de gedekte tafels, een aantal collega's maakt een wandeling in het Westerpark en sommige spelen samen een spelletje op de playstation die in het werkcafé staat. Voor iedereen iets dus om even te ontspannen. Na een week hard werken, sluiten we deze samen af met een gezellige borrel in het werkcafé.

Drie keer per jaar organiseren wij de HOP (Hour of Power), met elke keer andere sprekers en onderwerpen. Het doel van de HOP is om elkaar op informele wijze op de hoogte te brengen van lopende zaken binnen de verschillende afdelingen, met als doel een bredere betrokkenheid te creëren in onze gezamenlijk missie op het hoofdkantoor.

Vacatures Hoofdkantoor

Credit ControllerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

Open sollicitatie

Wil jij werken op ons Hoofdkantoor in Amsterdam? Maar hebben we nu geen vacature welke aansluit bij jouw interesse? Stuur ons dan een mail en we nemen contact met je op.

Teams Hoofdkantoor

Directie

De Directie van Warmteservice is dagelijks aanwezig op kantoor en is zeer betrokken bij de medewerkers.

Rayonmanagent

De rayonmanagers van Warmteservice zijn de verbinding tussen de vestigingen en het hoofdkantoor. Zij hebben allemaal een aantal vestigingen welke ze wekelijks bezoeken. Daarnaast zijn ze regelmatig aanwezig op kantoor.

Sander & John zijn daarnaast ook verantwoordelijk voor de opleidingen en Sandor & Dennis zijn verantwoordelijk voor de afdeling Inkoop. Marcel geeft leiding aan de formulemanagers.

Formulemanagent

De formulemanagers zijn allemaal gestart als verkoopmedewerker, vervolgens doorgegroeid naar vestigingsmanager en inmiddels formulemanager. Iets om trots op te zijn.

De formulemanagers zijn verantwoordelik voor 5 vestigingen, elke vestiging bezoeken ze 1x per week.

Afdeling HR

De afdeling HR bestaat uit 4 collega's. Zij regelen alles op het gebied van personeelszaken; van contractverlengingen en nieuwe collega's aanmelden, tot het verzuim. Van het regelen van attenties, tot het plaatsen van vacatures. Maar ze werken ook aan projecten om het werken bij Warmteservice zo leuk mogelijk te maken én te houden! Denk hierbij aan een medewerkersonderzoek en het in kaart brengen van de employee journey.

Afdeling inkoop

Het doel van de afdeling inkoop is om een juist assortiment beschikbaar te hebben en goede afspraken, condities en beschikbaarheid met de leverancier af te spreken. We houden ons bezig met het updaten van bestaande assortimenten en zoeken ook altijd naar nieuwe groepen die passen bij Warmteservice.

Ook alle vragen en uitdagingen in het land omtrent assortiment proberen wij op te lossen.

Afdeling administratie

Op deze afdeling wordt de administratie van alle vestigingen verzorgd. Daarnaast verzorgen zij het klantbeheer van onze, meer dan 48.000, geregistreerde klanten.

Afdeling ICT

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de hardware en software waar alle Warmtesurfers mee werken. Zij beheren de systemen en zorgen voor de cyber security.

Afdeling E-Commerce

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de website warmteservice.nl. Zij zorgen voor de juiste informatie en de layout, maar beheren ook de volledige 'achterkant' van de website. Dus de zoektermen voor artikelen, maar ook dat we gevonden worden op bijvoorbeeld Google.

Afdeling marketing

De afdeling marketing richt zich op de marketing campagnes, zoals radio commercials, reclames op TV of in bushokjes etc. Daarnaast verzorgen ze de nieuwsbrieven, de InContact en ons personeelsmagazin; de Warmtesurfer.

Ook verzorgt deze afdeling de acties en de uitstraling van de vestigingen.

Waar kan je nog meer werken bij Warmteservice?

Distrubutie centrum

Gevestigd op verschillende locaties in heel Nederland.

Handelen lokale bestellingen af, maken bezorg afspraken en leveren bestellingen af in de Warmteservice bus.

Klantenservice

Gevestigd in Purmerend.

Zij beantwoorden vragen van klanten en/of ondersteunen bij het plaatsen van orders via mail, telefoon en chat.

Pakket Distributiecentrum

Gevestigd in Zaandam.

Alle online bestellingen worden hier verwerkt en klaar gemaakt voor verzending. Die vervolgens worden bezorgd door één van onze partners.

Vestiging

Gevestigd op verschillende locaties in heel Nederland.

Direct contact met de klanten, adviseren over de verschillende producten in ons assortiment en ook een ophaalpunt voor bestellingen.