Overslaan naar content

WARMTESERVICE HOOFDKANTOOR

Amsterdam

Op het hoofdkantoor in Amsterdam draait alles om de vestigingen en de website. We hebben hier een topteam van meer dan 60 collega's die allemaal nauw met elkaar samenwerken in een informele sfeer, waardoor iedereen zich snel thuis voelt.

Het kantoor is in 2021 helemaal gerenoveerd. Iedereen heeft een mooie werkplek, we hebben meerdere vergaderruimtes, stilteruimtes, een opleidingsruimte en een gezellig werkcafé. Dagelijks genieten we daar van een smakelijke en gezonde lunch, bestaande uit diverse broodjes, salades en soep. En op vrijdag een lekkere snack. Tijdens de pauze eten sommige collega's aan de gedekte tafels, anderen maken een ommetje in het Westerpark, en er is zelfs een playstation in het werkcafé voor wie zin heeft in een spelletje. Voor ieder wat wils om even te ontspannen. En na een week hard werken, sluiten we gezamenlijk af met een gezellige borrel in het werkcafé.

Maar dat is niet alles - een paar keer per jaar knallen we met de HOP (Hour of Power). Elke keer hebben we andere sprekers en onderwerpen. Het idee achter de HOP is om elkaar informeel bij te praten over wat er speelt op de verschillende afdelingen. Het is een toffe manier om de betrokkenheid te vergroten en samen vol gas te gaan voor onze missie op het hoofdkantoor. 🚀

OPENSTAANDE VACATURES

Kom werken op het hoofdkantoor!

Data analist/ engineer
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Wil jij werken op ons Hoofdkantoor? Maar hebben we nu geen vacature welke aansluit bij jouw interesse? Stuur ons dan een mail en we nemen contact met je op.

TEAMS HOOFDKANTOOR

De gezichten & wat doen we:

Directie

De Directie van Warmteservice is dagelijks aanwezig op kantoor en is zeer betrokken bij de medewerkers.

Rayonmanagement

De rayonmanagers zijn de verbinding tussen de vestigingen en het hoofdkantoor. Zij bezoeken de vestigingen en zijn aanwezig op kantoor.

Sander & John zijn daarnaast ook verantwoordelijk voor de opleidingen en Sandor & Dennis zijn verantwoordelijk voor de afdeling Inkoop. Marcel geeft leiding aan de formulemanagers.

Formulemanagement

De formulemanagers zijn allemaal gestart als verkoopmedewerker, vervolgens doorgegroeid naar vestigingsmanager en inmiddels formulemanager. Iets om trots op te zijn.

De formulemanagers zijn elk verantwoordelijk voor vijf vestigingen, elke vestiging bezoeken ze een keer per week.

HR

De HR afdeling regelt alles op het gebied van personeelszaken. De administratieve werkzaamheden, vragen en gesprekken met medewerkers en nog veel meer. Ook werken ze aan projecten om het werken bij Warmteservice zo leuk mogelijk te maken én te houden!

Inkoop

Het doel van de afdeling inkoop is om een juist assortiment beschikbaar te hebben en goede afspraken, condities en beschikbaarheid met de leverancier af te spreken. Ze houden zich bezig met het updaten van bestaande assortimenten en zoeken ook altijd naar nieuwe productgroepen die passen bij Warmteservice. Ook alle vragen en uitdagingen in het land omtrent assortiment proberen ze op te lossen.

E-commerce

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de website warmteservice.nl. Zij zorgen voor de juiste informatie en de layout, maar beheren ook de volledige 'achterkant' van de website. Dus de zoektermen voor artikelen, maar ook dat we gevonden worden op bijvoorbeeld Google.

Automatisering

De collega's van de automatisering houden zich met verschillende vakgebieden bezig, zoals data & analyse, software ontwikkeling, netwerk en systemen, security en support.

Zij zijn verantwoordelijk voor het systeem waar landelijk, door alle collega's, mee gewerkt wordt.

Debiteuren

Het doel van deze afdeling is het creditmanagementbeleid waarborgen en tegelijkertijd meedenken met de klant bij het betalen van de facturen. Het team zorgt voor een optimaal debiteurenproces en een goede opvolging ervan. Daarnaast monitoren en bewaken zij de kredietlimieten. Tot slot blijven ze het debiteurenbeheer continue verbeteren om slimmer, effectiever en efficiënter aan de slag te gaan en tevreden klanten te (be)houden.

Financieel

Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle financiële procedures binnen Warmteservice. Het voeren en het verwerken van de boekhouding van alle vestigingen is hier een groot onderdeel van.

Marketing

De afdeling marketing richt zich op de marketingcampagnes, zoals radiocommercials, reclames op TV, in bushokjes etc. Daarnaast verzorgen ze de nieuwsbrieven, de InContact en ons personeelsmagazin; de Warmtesurfer.

Ook verzorgt deze afdeling de acties en de uitstraling van de vestigingen.

Project- & Procesmanagement

Hun aanpak draait om deskundig projectbeheer en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met heldere doelen werken ze stap voor stap naar succes, waarbij efficiëntie en kwaliteit voorop staan. Met focus op resultaatgerichtheid streven ze ernaar om projecten soepel te laten verlopen. Ze volgen een gestructureerde aanpak voor procesmanagement, waarbij ze bestaande processen analyseren, knelpunten vinden en gerichte oplossingen aandragen. Het streven naar voortdurende verbetering, duidelijke communicatie en nauwe samenwerking met alle betrokkenen staat centraal.

Vastgoed en facilitair

De afdeling Vastgoed en Facilitair legt zich toe op alle zaken die komen kijken rondom het beheer en gebruik van de panden waarin een Warmteservice-vestiging zit. Denk hierbij aan grondige verbouwingen die voorafgaan aan het openen van een nieuwe vestiging, het up-to-date houden van bestaande vestigingen maar ook verduurzamen, zoals het realiseren van zonnepanelen. Ook werkzaamheden zoals lekkages, storingen en schades afhandelen behoren tot ons werkgebied.

Zo bewaken ze samen met de collega’s van Marketing de uniformiteit van ons bedrijf en zorgen ze, samen met de collega’s in de vestigingen, voor een efficiënte en prettige werkomgeving.

Meer weten over Warmteservice? Neem een kijkje op de volgende pagina's: