Skip to content

Het Hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor in Amsterdam wordt alles centraal geregeld voor de vestigingen. Hier werken meer dan 60 medewerkers, verdeeld over 7 teams. We zijn betrokken met elkaar en werken in een informele sfeer.

Het kantoor is onlangs volledig gerenoveerd met meerdere vergaderruimtes, stilteruimte, een opleidingsruimte en het werkcafé.

Elke dag genieten we samen van een volledig verzorgde lunch, met verschillende broodjes, salades en soep. Sommige collega's eten gezellig aan de gedekte tafels, een aantal collega's maakt een wandeling in het Westerpark en sommige spelen samen een spelletje op de playstation die in het werkcafé staat. Voor iedereen iets dus om even te ontspannen. Na een week hard werken, sluiten we deze samen af met een gezellige borrel in het werkcafé.

3x per jaar organiseren wij de HOP (Hour of Power), met elke keer andere sprekers en onderwerpen. Het doel van de HOP is om elkaar op informele wijze op de hoogte te brengen van lopende zaken binnen de verschillende afdelingen, met als doel een bredere betrokkenheid te creëren in onze gezamenlijk missie op het hoofdkantoor.

Vacatures Hoofdkantoor

Senior Financial ControllerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

Open sollicitatie

Wil jij werken op ons Hoofdkantoor in Amsterdam? Maar hebben we nu geen vacature welke aansluit bij jouw interesse? Stuur ons dan een mail en we nemen contact met je op.

Waar kan je nog meer werken bij Warmteservice?

Distrubutie centrum

Gevestigd op verschillende locaties in heel Nederland.

Handelen lokale bestellingen af, maken bezorg afspraken en leveren bestellingen af in de Warmteservice bus.

Klantenservice

Gevestigd in Purmerend.

Zij beantwoorden vragen van klanten en/of ondersteunen bij het plaatsen van orders via mail, telefoon en chat.

Pakket Distributiecentrum

Gevestigd in Zaandam.

Alle online bestellingen worden hier verwerkt en klaar gemaakt voor verzending. Die vervolgens worden bezorgd door één van onze partners.

Vestiging

Gevestigd op verschillende locaties in heel Nederland.

Direct contact met de klanten, adviseren over de verschillende producten in ons assortiment en ook een ophaalpunt voor bestellingen.