Skip to content

Werken op de klantenservice

De klantenservice medewerkers zijn dagelijks in contact met klanten en bezoekers van onze webpagina en beantwoorden vragen over (o.a.) actuele levertijden, specificaties en technisch inhoudelijke vragen.

Daarnaast heeft het klantenservice team contact met alle vestigingen door het hele land en het pakketdistributiecentrum in Zaandam. Ze stellen offertes op, plaatsen orders, kijken prijzen na en zoeken uit of artikelen op voorraad zijn.

"Ik vind het leuk dat er zoveel diversiteit aan klanten & vragen zit, geen dag is hetzelfde!"

Daan Warmteservice Klantenservice

Waar kom je te werken?

Onze klantenservice bevindt zich in Purmerend, boven de vestiging. Samen met 10 collega's sta je klaar om iedereen te woord te staan. De openingstijden van de klantenservice zijn: maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00.

De werkzaamheden op de klantenservice:

Bellen

Regelmatig bellen klanten, maar ook vestigingen, naar de klantenservice met uiteenlopende vragen. Van het benodigde aantal m2 vloerverwarming tot de levertijden van de artikelen.

Mailen

Bezoekers en klanten kunnen ook vragen per mail stellen. Hier worden uiteenlopende vragen gesteld, over bijvoorbeeld facturatie of het retour sturen van producten.

Chatten

We bieden klanten en bezoekers de mogelijkheid om direct te chatten met een medewerker van de klantenservice. Hier komen regelmatig product gerelateerde vragen voorbij, zoals welke thermostaat past bij een type cv-ketel.

WhatsApp

Naast het chatten via onze website, is er ook de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen. Dit kunnen product vragen zijn of vragen over bijvoorbeeld de openingstijden van vestigingen.

"De hele dag zit vol met uitdagingen om de klant perfect te helpen! "

Michael Warmteservice klantenservice

Openstaande vacatures klantenservice:

Geen open vacatures.

Open sollicitatie

Ben je enthousiast om het klantenservice team te komen versteren? Maar hebben we nu geen openstaande vacature? Stuur ons een mail en we nemen contact met je op.

Waar kan je nog meer werken bij Warmteservice?

Distributie Centra

Gevestigd op verschillende locaties door Nederland.

Handelen lokale bestellingen af, maken bezorg afspraken en leveren bestellingen af in de Warmteservice bus.

Hoofdkantoor

Gevestigd in Amsterdam. Heeft verschillende afdelingen die de vestigingen ondersteunen en de verdere groei van Warmteservice realiseren.

Pakket Distributiecentrum

Gevestigd in Zaandam.

Alle online bestellingen worden hier verwerkt en klaar gemaakt voor verzending. Die vervolgens worden bezorgd door één van onze partners.

Vestiging

Gevestigd op verschillende locaties door Nederland.

Direct contact met de klanten, adviseren over de verschillende producten in ons assortiment en tevens een ophaalpunt voor bestellingen.