Overslaan naar content

KLANTENSERVICE

Purmerend

Onze toppers van de klantenservice hebben elke dag contact met klanten, webbezoekers en collega's. Ze beantwoorden alle vragen, of het nu gaat om wanneer je pakketje komt, levertijden van producten, of zelfs de meest technische vraagstukken.

Daarnaast stellen ze offertes op, worden orders in het systeem geplaatst, kijken ze prijzen na en wordt uitgezocht of artikelen op voorraad zijn. Ze zorgen hiermee voor een positieve klantervaring. Als een klant een minder leuke ervaring heeft gehad, behandelt de klantenservice de klacht en proberen ze deze op een juiste manier op te lossen.

Je vindt onze klantenservice boven de vestiging in Purmerend. Ze staan elke maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur paraat en op zaterdag kun je tussen 08:00 en 16:00 uur bij ze terecht. Samen met het team zorgen ze ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om te helpen.

Kortom, de klantenservice speelt een cruciale rol in het opbouwen en onderhouden van positieve relaties met onze klanten. 🚀💬

Ik vind het leuk dat er zoveel diversiteit aan klanten en vragen zit, geen dag is hetzelfde!

Daan Proost

Medewerker online klantenservice

OPENSTAANDE VACATURES

Kom werken op de Klantenservice!

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Wil jij werken op de klantenservice? Maar hebben we nu geen vacature welke aansluit bij jouw interesse? Stuur ons dan een mail en we nemen contact met je op.

De hele dag zit vol met uitdagingen om de klant perfect te helpen!

Michael Zwart

Medewerker online klantenservice

DE WERKZAAMHEDEN

Wat ga je doen?

Bellen

Regelmatig bellen klanten, maar ook vestigingen, met uiteenlopende vragen. Van het benodigde aantal m2 vloerverwarming tot de levertijden van de artikelen. We gaan van de ene interessante vraag naar de andere!

Mailen

Webbezoekers en klanten kunnen ook vragen per mail stellen. Hier worden uiteenlopende vragen gesteld, over bijvoorbeeld facturatie of het retour sturen van producten.

Chatten

Chat live met ons! Klanten en webbezoekers stellen hier vaak productgerelateerde vragen, zoals welke thermostaat bij een bepaalde cv-ketel past.

WhatsApp

Naast het chatten via onze website, is er ook de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen. Dit kunnen vragen over producten zijn of bijvoorbeeld over de openingstijden van vestigingen.

Meer weten over Warmteservice? Neem een kijkje op de volgende pagina's: