Overslaan naar content

KLANTENSERVICE

Purmerend

Onze toppers van de klantenservice hebben elke dag contact met klanten, webbezoekers en collega's. Ze beantwoorden alle vragen, of het nu gaat om wanneer je pakketje komt, levertijden van producten, of zelfs de meest technische vraagstukken.

Daarnaast stellen ze offertes op, worden orders in het systeem geplaatst, kijken ze prijzen na en wordt uitgezocht of artikelen op voorraad zijn. Ze zorgen hiermee voor een positieve klantervaring. Als een klant een minder leuke ervaring heeft gehad, behandelt de klantenservice de klacht en proberen ze deze op een juiste manier op te lossen.

Je vindt onze klantenservice boven de Warmteservice-vestiging in Purmerend. Ze staan elke maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur paraat en op zaterdag kun je tussen 08:00 en 16:00 uur bij ze terecht. Samen met het team zorgen ze ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om te helpen.

Naast werken houden we bij Warmteservice ook van gezelligheid; samen koken tijdens de avonddienst, op vrijdag wat lekkers halen en voor de ontspanning een potje tafeltennis. Daarnaast organiseren ze elk jaar een gezellig teamuitje en is er natuurlijk het zomer- of eindejaarsfeest.

Kortom, de klantenservice speelt een cruciale rol in het opbouwen en onderhouden van positieve relaties met onze klanten. 🚀💬

Ik vind het leuk dat er zoveel diversiteit aan klanten en vragen zit, geen dag is hetzelfde!

Daan Proost

Medewerker online klantenservice

OPENSTAANDE VACATURES

Kom werken op de Klantenservice!

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Wil jij werken op de klantenservice? Maar hebben we nu geen vacature welke aansluit bij jouw interesse? Stuur ons dan een mail en we nemen contact met je op.

De hele dag zit vol met uitdagingen om de klant perfect te helpen!

Michael Zwart

Medewerker online klantenservice

Werkzaamheden

Klantcontact via:

Bellen

Regelmatig bellen klanten, maar ook vestigingen, met uiteenlopende vragen. Van het benodigde aantal m2 vloerverwarming tot de levertijden van de artikelen. We gaan van de ene interessante vraag naar de andere!

Mailen

Webbezoekers en klanten kunnen ook vragen per mail stellen. Hier worden uiteenlopende vragen gesteld, over bijvoorbeeld facturatie of het retour sturen van producten.

Chatten

Chat live met ons! Klanten en webbezoekers stellen hier vaak productgerelateerde vragen, zoals welke thermostaat bij een bepaalde cv-ketel past.

WhatsApp

Naast het chatten via onze website, is er ook de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen. Dit kunnen vragen over producten zijn of bijvoorbeeld over de openingstijden van vestigingen.

Verschillende taken

Servicegericht

Op de klantenservice zijn we zeer service gericht. Wij krijgen veel vragen over levertijden, voorraad, retouren en garantie. Daarnaast passen we klantgegevens aan en nemen klachten aan als iets toch niet naar wens is verlopen.

Verkoop

Op deze afdeling is het ook belangrijk dat je productkennis opdoet, wij hebben daar verschillende opleidingsmogelijkheden voor. Wij geven adviezen over producten, stellen offertes op of bestellen de juiste producten voor een klant.

Interne service

Wij zijn vaak het eerste aanspreekpunt, daarom brengen wij klanten of partners in contact met de juiste afdeling. Daarnaast hebben we veel contact met het Hoofdkantoor. Omdat wij veel via onze website werken, zien wij verbeterpunten. Onze feedback geven wij door aan de afdeling e-commerce, waardoor zij de website kunnen verbeteren. Want bij Warmtesevice streven wij naar perfectie.

Product reviews

Klanten kunnen online productreviews achterlaten, deze beantwoorden wij. Daarnaast geven we belangrijke feedback door aan het Hoofdkantoor of aan de leverancier van het product. Zo worden we allemaal een stukje beter.

Even voorstellen:

Klantenservice Manager Dennis de Boer

Ik ben Dennis, 30 jaar oud, woon in Zaandam en ik ben ruim 8 jaar werkzaam bij Warmteservice.

Sinds 1 oktober 2021 ben ik manager van de klantenservice. Ik ben getrouwd en ik heb twee zonen: Jax en Loan.

Hoe ziet zijn werkdag eruit?

Als manager van de klantenservice heb ik een ruim takenpakket. Ik zorg onder andere voor een goede bezetting, kennis bij nieuwe collega’s en een juiste manier van klantbeleving. Bij een lage bezetting of piek momenten werk ik zelf ook mee in het team.

05:30

Mijn kinderen zijn mijn wekker. Om 6 uur ben ik uit bed gegaan en heeft Jax mijn plek ingenomen. Vervolgens heb ik me aangekleed, ontbijt gemaakt en ben ik vertrokken naar Purmerend.

07:00

Op de klantenservice aangekomen zorg ik voor een goede start. Ik deel de collega’s van deze dag in op telefoondienst of chatdienst en bepaal wie verantwoordelijk is voor de WhatsApp-functie. Onder het genot van een kop koffie beantwoord ik mijn mail.

09:00

Vanaf 9 uur komt de rest van de dagploeg binnen. Dit geeft mij de mogelijkheid om chats terug te lezen en voortgangsgesprekken te voeren met nieuwe collega’s.

14:00

Vanaf 14:00 uur komt de avondploeg binnen, deze praat ik bij over het verloop van de ochtend. Gezien de overloop van de dagdienst naar de avonddienst is mijn team nu compleet. Dit geeft mij tijd om te werken aan mijn leiderschapscursus.

15:30

Aan het einde van mijn werkdag zorg ik ervoor dat de taken voor de avondploeg verdeeld zijn. Mijn mailbox voor deze dag is leeg. De klantenservice is tot 22:00 uur geopend dus tot die tijd zorg ik ervoor dat ik telefonisch bereikbaar ben voor vragen.

Meer weten over Warmteservice? Neem een kijkje op de volgende pagina's: