Overslaan naar content

WERKEN IN DE LOGISTIEK

Geen gedoe, Wij bezorgen

Wij bezorgen graag de bestelde spullen bij onze klanten, zowel thuis als op hun werkadres. Daarnaast halen we regelmatig bij collega-vestigingen spullen op. Ons motto is simpel: geen gedoe, wij bezorgen!

Binnen Warmteservice hebben we diverse logistieke functies. Onze chauffeurs zorgen voor het veilig en efficiënt bezorgen van de producten. Onze bussen vallen flink op door de felle kleuren, als chauffeur ben je dus eigenlijk het rijdende visitekaartje. Wij hechten daarom veel waarde aan respectvol rijgedrag op de weg.

Naast de chauffeurs hebben we logistiek medewerkers die zich bezighouden met planning, optimale routes, voorraadbeheer en magazijnwerk. Zij hebben veel contact met klanten, leveranciers en collega-vestigingen.

Onze bezorgdiensten worden vanuit negen verschillende locaties door heel Nederland georganiseerd, met twee grote distributiecentra in Drachten en Gouda. Hier werken teams van gemiddeld 8 tot 12 collega's samen.

Voor een landelijke dekking beschikken we ook over meerdere kleinere bezorglocaties:

  • Amsterdam

  • Apeldoorn

  • Gennep

  • Goes

  • Hoorn

  • Maastricht

  • Waalwijk

OPENSTAANDE VACATURES

Wil je bij ons werken, maar staat er geen vacature open? Mail dan naar solliciteren@warmteservice.nl en we nemen contact met je op.

WERKDAG VAN WARMTESURFER GERRIT

Werkzaam bij Warmteservice sinds 1 september 2022.

Ik ben 50 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Pietsje in Friesland. Ik ben de trotse ''plastic'' heit (stiefvader) van Nyne en Yde. Daarnaast fiets ik graag op de racefiets of de mountainbike in het bos. Grote passie is de Elfstedenfietstocht, afgelopen jaar heb ik deze voor de 32e keer gefietst.

Per 1 september van 2022 ben ik in het warme bad van Warmteservice terecht gekomen. Direct toen ik door de deur stapte voor mijn sollicitatiegesprek voelde ik me thuis en welkom.

Als logistiek medewerker lever ik, door Noord Nederland, met veel plezier onze producten af bij onze klanten en vestigingen. Voor mij was het een ware cultuurschok dat er nog tijd voor klanten wordt gemaakt en dat je als medewerker de ruimte krijgt je te ontwikkelen, je stem gehoord wordt en de waardering voelbaar is. Ik ben ontzettend blij om onderdeel te mogen zijn van zo'n fijn team.

Hoe ziet zijn werkdag eruit?

05:45

Gaat iedere dag mijn wekker. Rustig aan wakker worden, de rest van het huis slaapt nog. Spullen pakken en richting Drachten. Om 06:50 uur begin ik samen met mijn collega's de dag met een bakje koffie en de nodige slappe praatjes.

07:00

We starten de dag met de klaargezette bestellingen uit het magazijn te halen. We zetten deze per route klaar in de hal naast het magazijn. Om half 8 voegt de rest van de collega's zich bij ons en laden we in tweetallen de bussen in.

09:00

De vertrekhal is leeg en opgeruimd. Ik rijd Drachten uit en bel naar de klanten om ze mijn verwachte aankomsttijd door te geven. Ik kom op de gekste plekken ontmoet mensen met mooie verhalen, geen dag is hetzelfde!

15:30

Nadat ik mijn bus getankt en gewassen heb zet ik hem neer in Drachten, klaar voor de volgende dag. Tijd om de administratie af te handelen. We nemen de dag door met een gezamenlijke kop koffie, dit is altijd een gezellig moment en zorgt ervoor dat je je onderdeel van het team voelt.

16:00

Rond 16:00 uur stap ik over in mijn eigen auto en ga voldaan en met positieve energie naar het laatste adres van de dag; thuis!