Overslaan naar content

HET PAKKETDISTRIBUTIECENTRUM

Zaandam

In het Pakketdistributiecentrum draait alles om de bestellingen die via onze website binnenstromen en worden bezorgd door externe partijen. Hier zijn onze Warmtesurfers dag in, dag uit in de weer om ervoor te zorgen dat de bestellingen veilig en op tijd op de juiste bestemming belanden. Denk hierbij aan die kleine pakketjes die met zorg door PostNL thuis worden afgeleverd.

Iedere schakel van het team is cruciaal. Van het ontvangen en sorteren van de bestellingen tot het nauwkeurig voorbereiden van de verzendingen. Als logistiek medewerker zet jij alles op alles om ervoor te zorgen dat de online shopervaring van onze klanten van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Het pakketdistributiecentrum is een plek vol bedrijvigheid, waarin we logistiek en klanttevredenheid tot in de puntjes beheersen. En daar zijn we trots op!

OPENSTAANDE VACATURES

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Locatie

Adres: Penningweg 81, 1507 DG Zaandam

Openingstijden

We werken in 2 ploegendiensten: De ene week werk je 4 doordeweekse dagen van 14:45 tot 23:15 uur en werk je op zondag van 11:00 tot 17:30 uur. De andere week werk je 5 doordeweekse dagen van 07:00 tot 16:00 uur en ben je zaterdag en zondag vrij.

WERKDAG VAN WARMTESURFER DENNIS

Werkzaam bij Warmteservice sinds 1 november 2006

Ik ben Dennis van der Berg en woon samen met mijn vriendin Linda en dochter Emma. Ik houd ervan om met zijn alle lekker naar de camping te gaan en in de zomer naar Spanje te rijden om daar, na een jaar hard werken, te kunnen ontspannen onder de Spaanse zon.

Ik ben mijn loopbaan bij Warmteservice begonnen in de vestiging Wormerveer op 1 november 2006. Hier heb ik een hele leerzame, maar vooral gezellige tijd gehad met collega's daar. Evenals een aantal andere vestigingen in Noord-Holland waar ik in de loop der tijd werkzaam ben geweest.

In 2016 heb ik de kans gekregen om samen met Tim het pakketdistributiecentrum op te starten, waarbij ik tot op de dag van vandaag nog steeds met een grote glimlach rondloop.

Hoe ziet zijn werkdag eruit?

05:00

Gaat de wekker voor de ochtenddienst en ga ik rustig naar beneden om niet de rest van het huis wakker te maken. Om kwart over 5 worden de spullen gepakt en stap ik op de fiets naar Zaandam, om vervolgens na een halfuurtje, met hopelijk wind mee, aan te komen op de zaak.

05:45

Kom ik in het algemeen aan op de zaak en is het, na de dagelijkse kan koffie zetten en vaatwasser uitruimen, tijd om de mail bij te werken en de nachtlevering te controleren.

07:00

Zijn alle collega's binnen en klaar om te beginnen met de vracht te verwerken en het aantal openstaande orders te beperken. Zodra dit is afgerond, is het tijd om de inkoopregels na te lopen. Hierbij controleren we of alles is binnengekomen op het afgesproken moment. Is dit niet het geval? Dan nemen we contact op met de leverancier en de klant over hun zending.

10:00

De nachtleveringen zijn klaar, nu is het tijd voor de retourzendingen en dagleveringen.

12:00

Zijn de meeste leveringen verwerkt dus is het tijd om in het digitaal dagboek te kijken welke facturen er afgehandeld kunnen worden.

13:15

Is het tijd voor de eerste bestelrun om de vracht voor de volgende dag in te kopen. Bij het bestellen horen natuurlijk ook orderbevestigingen, dus die worden gelijk meegepakt. Hierbij worden de leverdatums gecontroleerd om de klant op de hoogte te kunnen brengen van de zending. Daarna door met de verkoopregels om te kijken wat er die dag nog de deur uit moet of wat er anders mee moet gebeuren.

14:30

Is het bijna tijd om naar huis te gaan, nog snel een paar kleine dingen afhandelen en overdragen aan de middagploeg, zodat die weten wat er nog kan of moet gebeuren. Zodra dat is afgerond ga ik op de fiets naar huis. Net op tijd om de kleine van school op te halen.

Meer weten over Warmteservice? Neem een kijkje op de volgende pagina's: