Skip to content

Ontstaan van Warmteservice

In 1964 startte Theo de Bruin sr. als installateur van gashaarden. Hij moest vaak lang wachten bij de balies van groothandels. Daarom besloot hij een eigen magazijn in te richten in de kelder van zijn schoonmoeder met onder andere koperen buizen, fittingen en gaskranen.

Ook collega-installateurs wilden graag gebruikmaken van zijn magazijnvoorraad. Hiermee werd de eerste stap gezet richting een handelsonderneming. In 1980 opende de eerste echte vestiging op de Haarlemmerstraat in Amsterdam.

Lees ook vooral onze blog over het werken in een familiebedrijf.

En nu?

Inmiddels zijn we uitgegroeid naar 73 vestigingen over heel Nederland, van Groningen tot Vlissingen tot Maastricht. En we groeien nog steeds!

We staan voor een optimale klantervaring door snelle beschikbaarheid van een breed assortiment, deskundige medewerkers aan de balies en binding met de klanten.Waar kan je werken?

Vestiging

Met 73 vestigingen door heel Nederlands zijn we altijd dichtbij. Hier zorgt het team er elke dag voor dat klanten persoonlijk worden geholpen, de juiste adviezen krijgen en geholpen worden aan het juiste materiaal.

Klantenservice

In Purmerend werkt het klantenservice team. Zij beantwoorden digitaal en telefonisch uiteenlopende vragen van klanten en plaatsen bestellingen in ons systeem. Daarnaast hebben ze ook veel contact met collega's en leveranciers.

Pakketdistributie

In Zaandam worden alle bestellingen, die via de Warmteservice website zijn geplaatst, verzameld en klaargemaakt voor verzending. De bezorging wordt vervolgens uitgevoerd door één van onze partners.

Distributiecentrum

Door het land zijn er verschillende distributiecentra, waar lokaal geplaatste bestellingen worden klaargemaakt voor bezorgen en die worden bezorgd door onze eigen medewerkers in de Warmteservice Bus.

Lees hier het verhaal van Warmtesurfer Kai, logistiek medewerker van DC Gouda.

Hoofdkantoor

In Amsterdam (boven de vestiging van Amsterdam West) is het hoofdkantoor gevestigd. Hier staan 45 medewerkers, verdeeld over 7 afdelingen, in dienst van de vestigingen om alles "gewoon perfect geregeld" te hebben.

Groei & Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis en je jezelf kan blijven ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende trainingen en cursussen aan, die ook jouw kansen om door te groeien zullen verbeteren.

Tegenwoordig zijn deze trainingen niet alleen op het hoofdkantoor in Amsterdam, maar kan je deze ook volgen via onze App: Warmteservice Academie

Ook werken bij Warmteservice?

Kijk in het overzicht om te zien of we een vacature bij jou in de buurt hebben en hopelijk ben je binnenkort onderdeel van onze Warmteservice-familie.