Skip to content

Werken in het distributiecentrum

In het distributiecentrum worden de bestellingen klaargezet die onze chauffeurs naar de klanten brengen in onze Warmteservicebussen. Dit kunnen kleine pakketten zijn met losse onderdelen maar ook cv-ketels, airco's en radiatoren.

Je bent ook bezig met het verwerken van geleverde artikelen en zorg je dat deze op de juiste plek komt te liggen. Zodat je collega's alles terug kunnen vinden en klanten gelijk goed kunnen helpen.

Je dag in het distributiecentrum

Geen dag is hetzelfde bij ons. Zo kan je in de ochtend beginnen met het opruimen van de geleverde artikelen en het op de juiste plek opbergen. Daarnaast worden de bussen ingeladen om de bestellingen rond te brengen.

Lees ook nog onze blog van collega Kai, hoe zijn dag er uitziet. Lees hier verder

Locaties

Onze distributie centra zijn gevestigd in Apeldoorn, Amsterdam West, Drachten, Gennep, Goes, Gouda, Maastricht en Waalwijk.

Zo ondersteunen wij alle vestigingen.

Vacatures

Logistiek

Magazijn

Waar kan je nog meer werken bij Warmteservice?

Hoofdkantoor

Gevestigd in Amsterdam. Heeft verschillende afdelingen die de vestigingen ondersteunen en de verdere groei van Warmteservice realiseren.

Klantenservice

Gevestigd in Purmerend.

Zij beantwoorden vragen van klanten en/of ondersteunen bij het plaatsen van orders via mail, telefoon en de chat.

Pakket Distributiecentrum

Gevestigd in Zaandam.

Alle online bestellingen worden hier verwerkt en klaar gemaakt voor verzending. Die vervolgens worden bezorgd door één van onze partners.

Vestiging

Gevestigd op verschillende locaties door Nederland.

Direct contact met de klanten, adviseren over de verschillende producten in ons assortiment en tevens een ophaalpunt voor bestellingen.