Skip to content

Vrachtwagenchauffeur

Gouda, Zuid-Holland, NederlandLogistiek

Functieomschrijving

Warmteservice is een groeiend familiebedrijf dat actief is in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal en zodoende een stabiele werkgever. Bij ons krijg je een goed salaris, uitzicht op een vast contract en voldoende doorgroeimogelijkheden.


Wil jij onderdeel worden van een hecht team, in een goede werkomgeving waar je samen verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging?


Dan hebben wij, bij onze distributiecentrum in Gouda, een leuke baan voor je als:


Vrachtwagenchauffeur (40 uur)


Voor wat jij bij ons gaat doen zijn er vele namen: chauffeur, transport, bezorger, koerier, etc. Hoe je het ook noemt, wij zoeken iemand die graag op tijd en netjes de bestellingen bij de klant aflevert in de Warmteservice-vrachtwagen/bus.


Welke werkzaamheden heb je als chauffeur?

 • Bestellingen controleren en inladen in de Warmteservice-vrachtwagen/bus;
 • Tijdig afleveren van bestellingen bij de klant en helpen waar nodig;
 • Netjes houden van de Warmteservice-vrachtwagen/bus.

Hoe ziet een dag eruit?

Voordat je op pad gaat, kom je eerst naar de vestiging. Daar controleer je de bestellingen en laad je de bus in. Eenmaal onderweg houd je je netjes aan de regels, want jij bent immers het rijdende visitekaartje van Warmteservice. Bij aflevering maak je een praatje met de klant en help je waar nodig. Aan het einde van de ronde, keer je terug naar de vestiging. Hier laad je de Warmteservice-vrachtwagen/bus. (indien nodig) weer uit en laat je deze netjes achter. Zorg je goed voor de Warmteservice-vrachtwagen/bus? Dan krijg je daar ieder kwartaal een bonus voor! Vervolgens loop je nog één rondje door het magazijn om de laatste taken op te pakken. Zo kan je elke dag weer fris beginnen!


Je wordt verantwoordelijk voor het afleveren van bestellingen in de regio Zuid-Holland. Daarin is elke bestelling weer anders en zal geen dag hetzelfde zijn. Hierdoor heb je heel afwisselend werk!

Wat krijg je ervoor terug?

Het salaris is conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Daarnaast kan je het volgende verwachten:

 • Werkweek van 40 uur;
 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonus per kwartaal van €300 voor het goed onderhouden van de Warmteservice-vrachtwagen/bus;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Personeelskorting op onze producten;
 • Rijvaardigheidstrainingen*.

* Als nieuwe chauffeur bij Warmteservice start je met een rijvaardigheidstraining, als je een paar maanden werkzaam bent komt er een vervolg middels videotraining.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

In de Warmteservice-bus/vrachtwagen ben je goed zichtbaar op de weg, waardoor je als chauffeur het rijdende visitekaartje van Warmteservice bent. Het is daarom belangrijk om een representatieve houding te hebben in het verkeer en je netjes aan de regels te houden. Daarnaast ben je betrouwbaar, houd je van fysiek werk en kan je logisch nadenken, want wij doen niets op de automatische piloot.


En verder?

 • Heb je een vmbo of MBO-diploma (of hoger);
 • Ben je in het bezit van rijbewijs C;
 • Woon je in Gouda of in de directe omgeving;
 • Ben je 5 dagen per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging:
  • Maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:30 uur.


Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een gezellig team.

                                                                                     Adres: Hanzeweg 4-A, 2803 MC Gouda

Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft 80 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In onze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Daarnaast zijn wij ook partner in duurzame oplossingen. Over deze nieuwe productgroepen, zoals warmtepompen en zonnepanelen, hebben we verschillende interne trainingen.
We helpen zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, en particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wil je weten hoe het is om in ons familiebedrijf te werken? Lees het in onze blog!

.


Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Alexander Vermeijden (Recruiter) via 0621349662 of a.vermeijden@warmteservice.nl


Solliciteren

Wil jij onze nieuwe vrachtwagenchauffeur worden in Gouda? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) korte motivatie.


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.

Gouda, Zuid-Holland, Nederland
Logistiek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar