Verkoopmedewerker

Functieomschrijving

Weet jij nieuwe klanten aan je te binden en ervoor te zorgen dat ze weer terugkomen? Wil jij bij een bedrijf werken waar alles "gewoon perfect geregeld wordt voor de klant én voor jou? En waar je in een klein, gezellig team werkt en het werk geen dag hetzelfde is, met wie je samen verantwoordelijk bent voor het succes van een nieuwe vestiging? 


Dan hebben we, bij onze aankomende Warmteservice-vestiging in Gouda, een leuke uitdaging voor je als:

Verkoopmedewerker (40 uur)


Naar verwachting openen we eind van de zomer van 2021 onze 71e vestiging in Gouda. Daarom zijn we begonnen met het samenstellen van het team voor deze nieuwe vestiging en zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker, die houdt van afwisselend werk en klanten aan zich weet te binden.


Wat ga je (o.a.) doen als verkoper bij Warmteservice?

 • Klanten aan de balie en telefonisch te woord staan;
 • Advies geven aan de klant en meedenken in oplossingen;
 • Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken;
 • Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem.


Klanten kunnen bij ons terecht voor alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Dat is voor deze vestiging natuurlijk niet anders, maar een nieuwe vestiging brengt ook andere uitdagingen met zich mee. Zo zal je relaties met klanten moeten opbouwen om ervoor te zorgen dat ze bij jou terugkomen. Daarnaast kom je te werken in een klein team, waardoor je ook direct veel verantwoordelijkheid krijgt.


Kortom, je zet je in om alles gewoon perfect geregeld te hebben voor de klant. Daarbij is geen dag én geen klant hetzelfde waardoor je veel afwisseling bij ons zal hebben! 

Wil je zien hoe het is om te werken als verkoper? Bekijk dan deze video!

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?

Als verkoopmedewerker ben je uiteraard commercieel, klant- en servicegericht; je doet er alles aan om de klant zo goed als mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat zij weer terugkomen naar de vestiging. Verkoop of commerciële ervaring komt daarom goed van pas. Daarnaast vind je fysiek werk leuk en ben je bereid om verschillende taken op te pakken binnen de vestiging.


En verder?

 • Heb je minimaal vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);
 • Ben je flexibel inzetbaar, inclusief alle zaterdagen;
 • Woon je in de buurt van Gouda of heb je een reistijd van maximaal 25 minuten.


Geen technische kennis? Geen probleem!

Via onze cursussen en trainingen brengen we je deze kenins bij. Wel is het belangrijk dat je het leuk/interssant vindt om met technische klanten en materialen te werken. 


Wat krijg je ervoor terug?

Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris €2360 bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dit kan aanzienlijk toenemen, naarmate jouw kennis over Warmteservice en ons assortiment groeit.

Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonusregeling, gebaseerd op kwartaal- en jaardoelstellingen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract).


Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een klein en gezellig team. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestiging en ontvang je een kwartaalbonus als de doelstellingen gehaald worden.

Adres: Hanzeweg 4, 2803MC Gouda


De vestiging in Gouda opent (naar verwachting) eind van de zomer van 2021, maar je kan al eerder bij ons starten! Je wordt dan ingewerkt bij onze vestiging in Alphen a/d Rijn.


Werktijden

Bij een 40-urige werkweek worden de uren verdeeld over 5 werkdagen. Welke dagen je werkt wordt later bepaald, maar zal je in ieder geval op zaterdag werken. Verder werk je tijdens de openingstijden van de vestiging:

 • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur;
 • Zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.
  Let op! De tijden kunnen momenteel afwijken door COVID-19.


Solliciteren

Wil jij onze nieuwe verkoopmedewerker worden en zo meewerken aan het succes van de nieuwe vestiging in Gouda? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) een korte motivatie.


Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Jessica Brouwer (Recruiter) via 06-25336209 of j.brouwer@warmteservice.nl.


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.