Verkoopmedewerker

Functieomschrijving

Wil je meewerken aan de start van onze nieuwe vestiging in Gouda? Weet jij klanten aan je te binden en ervoor te zorgen dat ze weer terugkomen? Vind je het leuk om verschillende taken op te pakken en samen met het team de vestiging tot een succes te maken?


Dan hebben we, bij onze nieuwe Warmteservice-vestiging in Gouda, een leuke uitdaging voor je als:

Verkoopmedewerker (40 uur)


Warmteservice breidt (weer) uit! Naar verwachting openen we rond de zomer van 2021 onze 70e vestiging in Gouda en zijn we daarom begonnen met het samenstellen van het team voor deze nieuwe vestiging.


Bij Warmteservice kunnen klanten terecht voor alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Dat is voor deze vestiging natuurlijk niet anders, maar een nieuwe vestiging brengt ook andere uitdagingen met zich mee. Zo zal je relaties met klanten moeten opbouwen om ervoor te zorgen dat ze bij jou terugkomen. Daarnaast kom je te werken in een klein team, waardoor je ook direct veel verantwoordelijkheid krijgt.


Wat ga je (o.a.) doen als verkoper bij Warmteservice?

 • Klanten aan de balie en telefonisch te woord staan;
 • Advies geven aan de klant en meedenken in oplossingen;
 • Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken;
 • Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem.


Kortom, je zet je in om alles gewoon perfect geregeld te hebben voor de klant. Daarbij is geen dag én geen klant hetzelfde waardoor je veel afwisseling bij ons zal hebben! 

Wil je zien hoe het is om te werken als verkoper? Bekijk dan deze video!

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?

Als verkoopmedewerker ben je uiteraard commercieel, klant- en servicegericht; je doet er alles aan om de klant zo goed als mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat zij weer terugkomen naar de vestiging. Enige verkoopervaring zal daarom goed van pas komen. Daarnaast vind je fysiek werk leuk en ben je bereid om verschillende taken op te pakken binnen de vestiging.


Daarnaast vragen we het volgende:

 • Minimaal vmbo-t of MBO2 diploma;
 • Flexibel inzetbaar, inclusief alle zaterdagen;
 • Reistijd naar de vestiging in Gouda is maximaal 25 minuten.


Geen (technische) kennis? Geen probleem! De benodigde kennis kunnen we je bijbrengen via onze interne opleidingen en cursussen.


Wat krijg je ervoor terug?

Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris €2360 bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dit kan aanzienlijk toenemen, naarmate jouw kennis over Warmteservice en ons assortiment groeit.

Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonusregeling, gebaseerd op kwartaal- en jaardoelstellingen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract).


Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een klein en gezellig team. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestiging en ontvang je een kwartaalbonus als de doelstellingen gehaald worden.

Adres: Hanzeweg 4, 2803MC Gouda


De vestiging in Gouda opent (naar verwachting) rond de zomer van 2021, maar je mag ook eerder bij ons starten! Je wordt dan ingewerkt bij onze vestiging in Alphen a/d Rijn.


Werktijden

Bij een 40-urige werkweek worden de uren verdeeld over 5 werkdagen en werk je tijdens de openingstijden van de vestiging:

 • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.
  Let op! De tijden kunnen momenteel afwijken door COVID-19.


Solliciteren

Wil je de verkoopmedewerker worden bij onze vestiging in Gouda? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) een korte motivatie.


Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Jessica Brouwer (Recruiter) via 06-25336209 of j.brouwer@warmteservice.nl.


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.