Multichannel Manager Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij iemand die enthousiast wordt van nieuwe ideeën, stressbestendig en flexibel is en alles gewoon perfect wilt regelen?


Als je zegt: “Ja, dat geeft mij energie!” dan hebben wij, op het hoofdkantoor te Amsterdam, een superleuke job voor jou als:

Multichannel Manager (32 - 40 uur) 


Warmteservice is trots op haar multichannel-strategie. Met een groot aantal fabrikanten zoals Grohe, Hansgrohe, Remeha en Nefit ben je dagelijks in contact om de beste resultaten op al onze kanalen te realiseren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze jaarkalender die gedurende het hele jaar gevuld wordt met bijvoorbeeld een grote wintercampagne, verschillende minicampagnes, kras-en-win acties maar ook leuke, sportieve evenementen zoals de Tour de Warmteservice en een WS kartdag. Hiervoor werk je samen met een van de grootste full service digital agencies van Nederland. Ook heb je veel contact met ons mediabureau voor de inkoop van o.a. televisie, radio en vakbladen. Daarnaast help je bij de organisatie van jubilea en personeelsfeesten.


Je werkt samen met een email- en een social media manager. Daarnaast werk je ook samen met de afdeling E-commerce en zorgen jullie voor een goede uitrol op al onze kanalen.


De afdeling marketing bestaat uit twee teams. Het marketing/communicatie team bestaande uit drie personen en het e-commerce team bestaande uit zeven personen. Voor het marketing/communicatie team zoeken wij versterking.


Salaris en secundaire voorwaarden

Ga je bij Warmteservice Groep aan de slag? Dan staat je een leerzame en uitdagende functie te wachten. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid en we bieden jou daarnaast:

 • Een werkweek van 32 tot 40 uur;
 • Uitstekend salaris;
 • Pensioenregeling;
 • Zicht op een vast contract;
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Toegang tot verschillende congressen;
 • Fietsplan (bij vast contract).

Hoofdkantoor

Van Slingelandtstraat 43

1051CG Amsterdam

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en flexibele Multichannel Manager.  Jij bent creatief, daadkrachtig, stressbestendig, onafhankelijk en praktisch ingesteld.

Verder verwachten we van jou het volgende:

 • HBO werk/denkniveau;
 • Je neemt makkelijk de controle over zaken en weet die in goede banen te leiden;
 • Je hebt interesse in nieuwe online ontwikkelingen, techniek en deelname aan social media platforms;
 • Als enthousiaste, kritische tekstschrijver draai je je hand niet om voor een aansprekend nieuwsbericht of een postercampagne;
 • Ervaring in soortgelijke functie is een pré.


Wie is Warmteservice:

Warmteservice is een familiebedrijf gericht op de verkoop van verwarming, sanitair en duurzame producten. Warmteservice staat voor een optimale klantervaring door snelle beschikbaarheid van het breedste assortiment in de installatiebranche. Met professioneel advies van onze deskundige medewerkers zijn wij een bron van informatie en een verlengstuk van de installateur en de handige doe-het-zelvers. Wij zorgen ervoor dat alles gewoon perfect geregeld is. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.3.

De afgelopen jaren zijn wij getransformeerd van groothandel naar een dynamische multichannel organisatie met 67 vestigingen, een toonaangevende website, e-mailmarketing, social media, narrowcasting, blog en print. Nieuwe projecten, systemen en innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Het grote voordeel van deze functie is dat je hele korte lijnen hebt met alle in-house disciplines zoals programmeurs, advertising, content, inkoop, data analisten etc. Hierdoor word je niet gehinderd door bureaucratie en zie je je ideeën ook gerealiseerd worden.


Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Claire Brouwer via 088-5600 500.