Skip to content

Magazijnmedewerker

Vlissingen, Zeeland, Nederland€ 2.290 - € 2.695 per maandMagazijn

Functieomschrijving

Warmteservice is een groeiend familiebedrijf dat actief is in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal en zodoende een stabiele werkgever. Bij ons krijg je een goed salaris, uitzicht op een vast contract en voldoende doorgroeimogelijkheden.


Wil jij onderdeel worden van een hecht team, in een goede werkomgeving waar je samen met je team verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging?


Dan hebben we, bij onze vestiging in Vlissingen, een leuke baan voor je als:


Magazijnmedewerker (32-40 uur)


Van CV-ketels en warmtepompen, tot koppelingen en kranen, elke dag zijn de binnengekomen goederen anders. In de nacht worden in de vestiging de meeste bestellingen geleverd.

Jouw ochtend als allround magazijnmedewerker start, na een kopje koffie met je collega’s, met het controleren van deze spullen op o.a. volledigheid en schade. Als alles klopt boek je de ontvangen goederen binnen in ons systeem en ruim je alles op in de stellingen. Constateer je dat iets niet klopt? Dan neem je contact op met de leverancier om een passende oplossing te zoeken.


Een aantal andere werkzaamheden als allround magazijnmedewerker zijn:

 • Klaarzetten van orders voor onze klanten;
 • Periodiek tellen van inventarisatie lijsten;
 • (Telefonisch) Contact met onze leveranciers, collega vestigingen en klanten over hun bestellingen;
 • Netjes en overzichtelijk houden van het magazijn.


Als magazijnmedewerker vervul je een belangrijke rol in het team. Doordat jij het magazijn op orde houdt, kunnen jouw collega’s in de verkoop hun werk goed uitvoeren. Indirect zorg je er daarmee voor dat klanten een positieve beleving hebben van hun bezoek aan Warmteservice.Kennis opdoen en doorgroeien

Wij vinden jouw ambitie en ontwikkeling belangrijk, daarom willen we je graag doorgroeimogelijkheden bieden als je dat graag wil en daaraan toe bent. Doordat je constant in het magazijn bezig bent, zal je snel kennis over onze producten opdoen. Om een verkoopmedewerker te worden heb je deze productkennis nodig. Door ook collega’s in de verkoop te ondersteunen, kun je je steeds meer naar de balie en de verkoop bewegen. Naarmate jouw kennis groeit en het Warmteservice DNA meer in je zit, kan je dus doorgroeien naar verkoopmedewerker. Wanneer je deze stap maakt, heb je helemaal zelf in de hand.

Naast de dagelijkse werkzaamheden bieden wij doorlopend verschillende trainingen en cursussen aan om zowel jouw productkennis als verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Dat zijn zowel trainingen op het hoofdkantoor als via ons nieuwe online leerplatform: de WShare app.

Wil je zien hoe het is om als verkoopmedewerker bij ons te werken? Bekijk deze video of lees het in onze blog!


Wat krijg je ervoor terug?


Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris bij ons €2290,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Wanneer je de stap naar verkoopmedewerker maakt, groeit jouw salaris mee en zal je €2695,- bruto per maand gaan verdienen.Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Werkweek van 32 - 40 uur;
 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonus per kwartaal en op jaarbasis (na behalen van doelstellingen);
 • Personeelskorting op onze producten;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Interne trainingen en cursussen via de Wshare app of op locatie.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Je bent de hele dag in de weer in het magazijn en vindt het daarom leuk om fysiek bezig te zijn. Omdat elke dag anders is, werk je bij ons niet op de automatische piloot en is het daarom belangrijk om logisch na te denken en steeds beter de producten te herkennen aan verpakkingen en artikelnummers.

En verder?

 • Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);
 • Ben je flexibel en een echte teamspeler;
 • Schrijf en spreek je de Nederlandse taal goed;
 • Woon je in Vlissingen of de directe omgeving;
 • Ben je 32-40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging;
 • Maandag t/m vrijdag tussen 7:30 en 17:30 uur en zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.


Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een gezellig team.

Adres: Gildeweg 19, 4383 NH VlissingenOver Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft 80 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In onze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Daarnaast zijn wij ook partner in duurzame oplossingen. Over deze nieuwe productgroepen, zoals warmtepompen en zonnepanelen, hebben we verschillende interne trainingen.
We helpen zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, en particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wil je weten hoe het is om in ons familiebedrijf te werken? Lees het in onze blog!Solliciteren

Wil je onze nieuwe magazijnmedewerker worden in de vestiging te Vlissingen? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) een korte motivatie.Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Alexander Vermeijden (Recruiter) via +316 213 496 62 of a.vermeijden@warmteservice.nl


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar