Skip to content

Magazijnmedewerker

Apeldoorn, Gelderland, Nederland€ 2.100 per maandMagazijn

Functieomschrijving

Warmteservice is een groeiend familiebedrijf dat actief is in de verkoop van verwarming, sanitair en installatiemateriaal en zodoende een stabiele werkgever. Bij ons krijg je een goed salaris, uitzicht op een vast contract en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wil jij onderdeel worden van een hecht team, in een goede werkomgeving waar je samen verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging?

Dan hebben wij, bij Warmteservice Apeldoorn, een leuke baan voor je als:


Magazijnmedewerker (40 uur)


Van CV-ketels en warmtepompen, tot koppelingen en kranen, elke dag zijn de binnengekomen goederen anders. In de nacht worden in de vestiging de meeste bestellingen geleverd.

Jouw ochtend als allround magazijnmedewerker start, na een kopje koffie met je collega’s, met het controleren van deze spullen op o.a. volledigheid en schade. Als alles klopt boek je de ontvangen goederen binnen in ons systeem en ruim je alles op in de stellingen. Constateer je dat iets niet klopt? Dan neem je contact op met de leverancier om een passende oplossing te zoeken.


Een aantal andere werkzaamheden als magazijnmedewerker zijn:

 • Klaarzetten van orders voor onze klanten;
 • Periodiek tellen van inventarisatie lijsten;
 • Incidenteel bestellingen bezorgen met de bus;
 • (Telefonisch) Contact met onze leveranciers, collega vestigingen en klanten over hun bestellingen;
 • Netjes en overzichtelijk houden van het magazijn.


Als magazijnmedewerker vervul je een belangrijke rol in het team. Doordat jij het magazijn op orde houdt, kunnen jouw collega’s in de verkoop hun werk goed uitvoeren. Indirect zorg je er daarmee voor dat klanten een positieve beleving hebben van hun bezoek aan Warmteservice.Kennis opdoen en doorgroeien

Wij vinden jouw ambitie en ontwikkeling belangrijk, daarom willen we je graag doorgroeimogelijkheden bieden als je dat graag wil en daaraan toe bent. Doordat je constant in het magazijn bezig bent, zal je snel kennis over onze producten opdoen. Om een verkoopmedewerker te worden heb je deze productkennis nodig. Door ook collega’s in de verkoop te ondersteunen, kun je je steeds meer naar de balie en de verkoop bewegen. Naarmate jouw kennis groeit en het Warmteservice DNA meer in je zit, kan je dus doorgroeien naar verkoopmedewerker. Wanneer je deze stap maakt, heb je helemaal zelf in de hand.

Naast de dagelijkse werkzaamheden bieden wij doorlopend verschillende trainingen en cursussen aan om zowel jouw productkennis als verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Dat zijn zowel trainingen op het hoofdkantoor als via ons nieuwe online leerplatform: de WShare app.

Wil je zien hoe het is om als verkoopmedewerker bij ons te werken? Bekijk deze video of lees het in onze blog!Wat krijg je ervoor terug?

Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris €2100 bruto per maand (o.b.v. 40 uur).


Daarnaast kan je het volgende verwachten:

 • Werkweek van 40 uur;
 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonus per kwartaal van €150 voor het goed onderhouden van de Warmteservice-bus;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Rijvaardigheidstrainingen*.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Je bent de hele dag in de weer in het magazijn en vindt het daarom leuk om fysiek bezig te zijn. Het kan wel eens druk zijn in de vestiging, jij weet hoe je dan rustig blijft en het overzicht bewaard.

Omdat elke dag anders is, werk je bij ons niet op de automatische piloot en is het daarom belangrijk om logisch na te denken


En verder?

 • Heb je een vmbo of MBO-diploma (of hoger);
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B;
 • Woon je in Apeldoorn of in de directe omgeving;
 • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging*:
  • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:30 uur en op zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.
   *Openingstijden kunnen (tijdelijk) afwijken.

Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een gezellig team. Wij zijn trots op onze medewerkers en gaan graag relaties aan voor een langere tijd.

                                                                               Adres: Sleutelbloemstraat 31,7322 AJ Apeldoorn


Over Warmteservice
Warmteservice is een familiebedrijf en heeft 80 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In onze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Daarnaast zijn wij ook partner in duurzame oplossingen. Over deze nieuwe productgroepen, zoals warmtepompen en zonnepanelen, hebben we verschillende interne trainingen.
We helpen zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, en particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wil je weten hoe het is om in ons familiebedrijf te werken? Lees het in onze blog!
Solliciteren

Wil jij onze nieuwe magazijnmedewerker worden in Apeldoorn? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) korte motivatie.


Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Alexander Vermeijden (Recruiter) via 06-21349662 of a.vermeijden@warmteservice.nl.


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.

Apeldoorn, Gelderland, Nederland
€ 2.100 per maand
Magazijn

of

Apply with Indeed onbeschikbaar