Skip to content

Magazijn / verkoopmedewerker

Waalwijk, Noord-Brabant, Nederland€ 2.290 - € 2.695 per maandMagazijn

Functieomschrijving


Wil je onderdeel worden van een gezellig team, waarin je altijd op elkaar kan rekenen en met wie je samen verantwoordelijk bent voor de vestiging? Vind je het leuk om
om fysiek werk te hebben, klanten te helpen en wil jij je ontwikkelen tot een (verkoop)adviseur?


Dan hebben we, bij de Warmteservice vestiging in Waalwijk, een leuke baan voor je als:

Magazijn / verkoopmedewerker (32-40 uur)


De verkoopmedewerker is hét gezicht van Warmteservice en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Iedere klant wordt persoonlijk geholpen door een verkoopmedewerker, waarin je meedenkt met de klant en samen (met collega’s) oplossingen bedenkt. Als verkoper word je daarom ook gezien als adviseur.


Welke werkzaamheden heb je als magazijn / verkoopmedewerker?

 • Klanten telefonisch te woord staan;
 • Collega’s ondersteunen bij de balie;
 • Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem;
 • Bestellingen verwerken en klaarzetten voor ophalen;
 • Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken.


Kennis opdoen en doorgroeien

Om een (verkoop)adviseur te worden heb je productkennis nodig. Deze kennis kan je opdoen door interne trainingen en cursussen te volgen, maar zal je nog sneller leren door te beginnen in het magazijn van de vestiging. Doordat je daar constant bezig bent met de verschillende materialen, zal je in een hoog tempo de benodigde kennis vergaren. Door ook collega’s in de verkoop te ondersteunen, beweeg je je steeds meer naar de balie en de verkoop.


Naarmate jouw kennis groeit en het Warmteservice DNA meer in je zit, groei je door naar verkoopmedewerker. Wanneer je deze stap maakt, heb je helemaal zelf in de hand. Zo kan je allerlei trainingen en cursussen volgen, wat ook mogelijk is via het online leerplatform: de Warmteservice Academie.


Wil je zien hoe het is om als verkoopmedewerker bij ons te werken? Bekijk deze video!

Of lees het in onze blog!Wat krijg je ervoor terug?

Vanaf 21 jaar is het primaire startsalaris bij ons €2290,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Wanneer je de stap naar verkoopmedewerker maakt, groeit jouw salaris mee en zal je €2695,- bruto per maand gaan verdienen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Werkweek van 32-40 uur;
 • Contract voor 7 maanden, met uitzicht op een vast contract;
 • Bonus per kwartaal en op jaarbasis (na behalen van doelstellingen);
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vast contract);
 • Interne trainingen en cursussen via o.a. de “Warmteservice Academie”;
 • Doorgroeien naar verkoopmedewerker.

Vereisten


Wat verwachten we van jou?

Je kan goed luisteren naar de wensen van de klant en je weet deze informatie om te zetten naar advies. Je denkt ook goed mee met de klant en zoekt samen (met collega’s) naar de juiste oplossingen. Klanten help je zowel in persoon als telefonisch en per mail, waardoor het belangrijk is dat je goed Nederlands spreekt en schrijft. Daarnaast is het belangrijk dat je het fijn vindt om fysiek bezig te zijn, want je haalt zelf de materialen op in het magazijn en helpt klanten soms om de producten in te laden.


En verder?

 • Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);
 • Woon je in Waalwijk of de directe omgeving;
 • Ben je 32-40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging;
  • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:00 uur en op termijn op de zaterdag


Geen technische kennis of ervaring? Geen probleem!

We vinden het belangrijk dat je leergierig bent om jezelf te ontwikkelen tot hét aanspreekpunt voor onze klanten. We bieden doorlopend verschillende trainingen en cursussen aan om zowel jouw productkennis als verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Dat zijn zowel trainingen op het hoofdkantoor als via ons nieuwe online leerplatform: de Warmteservice Academie.Waar kom je te werken?

Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een gezellig team.

Adres: Tuinstraat 22-B, 5144 NT Waalwijk


Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft 80 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In deze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal, aan voornamelijk zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, maar ook aan particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden. Wil je weten hoe het is om in ons familiebedrijf te werken? Lees het in onze blog.


Solliciteren

Wil jij onze nieuwe magazijn / verkoopmedewerker in Waalwijk worden? Stuur dan jouw CV met (bij voorkeur) een korte motivatie.Contact

Heb je vragen? WhatsApp, bel of mail met Alexander Vermeijden (Recruiter) via 06-21349662 of a.vermeijden@warmteservice.nl.


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar