Chauffeur / Logistiek Medewerker

Functieomschrijving

Als bezorger / logistiek medewerker bij Warmteservice heb jij de taak om klanten blij te maken. Dit doe je door aangekomen goederen te verwerken in het magazijn en bestellingen op tijd af te leveren, met een grote glimlach en een flink portie service. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, in een gezellig klein team?

Dan hebben wij, bij Warmteservice Goes, een mooie uitdaging voor je als:

Chauffeur / Logistiek medewerker (40 uur)


Als bezorger / logistiek medewerker ben je zowel op pad met de Warmteservice bus als actief in het magazijn van de vestiging. Elke dag zorg je ervoor dat de bestelde materialen met een glimlach geleverd worden bij klanten door heel Zeeland. Onderweg houd je je netjes aan de verkeersregels en staat de klant centraal. Voor en na het bezorgen zorg je ervoor dat alle geleverde materialen gecontroleerd worden, in het systeem geregistreerd staan en opgeruimd zijn in het magazijn. Daarnaast laad je de bus in (soms met behulp van collega's) en zorg je ervoor dat deze netjes blijft.

Geen dag en geen bestelling is hetzelfde. Dát maakt elke dag afwisselend!

Salaris en secundaire voorwaarden

Vanaf 21 jaar ontvang je een primair startsalaris van € 2.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.


Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Uitzicht op een vast contract (na de tweede verlenging);
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan (bij vaste aanstelling);
 • Pensioenregeling;
 • Gezellig team en een goede werksfeer.


Waar kom je te werken?

Warmteservice heeft 72 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In deze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal, aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden.


Bij ons sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een klein en gezellig team. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestiging.

Adres: Amundsenweg 2, 4462GP Goes


Werktijden

Bij een 40-urige werkweek worden de uren verdeeld over 5 werkdagen en werk je tijdens de openingstijden van de vestiging:

 • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur;
 • Op termijn zal hier ook de zaterdag bij komen van 8:00 tot 16:00 uur, dan ben je doordeweeks een andere dag weer vrij.
  Let op! De tijden kunnen momenteel afwijken door COVID-19.


Functievereisten

Wat vragen wij van jou?

Als bezorger / logistiek medewerker ben je goed zichtbaar op de weg in de Warmteservice bus en ben je daarmee het rijdende visitekaartje van Warmteservice. Het is daarom belangrijk dat je je goed aan de verkeersregels houdt en ook al even je rijbewijs hebt. Daarnaast kan je logisch nadenken, ben je klantvriendelijk en servicegericht en vind je het ook leuk fysiek werk te verrichten.

En verder?

 • Heb je minimaal vmbo-t werk- en denkniveau;
 • Ben je enige tijd in bezit van Rijbewijs B;
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend, in zowel woord en geschrift;
 • Woon je in de omgeving van Goes.


Contact

Heb je vragen? Whatsapp, bel of mail met Jessica Brouwer (Recruiter) via 06-25336209 of j.brouwer@warmteservice.nl


Voor recruitment- en uitzendbureaus: wij doen alle werving zelf en stellen acquisitie op onze vacatures niet op prijs.